Ons unieke beheermodel is opgebouwd uit vier belangrijke componenten, waardoor op alle facetten van het wagenparkbeheer optimale grip verzekerd is en maximale besparingen haalbaar zijn. Wij voeren deze onvergelijkbare dienstverlening bovendien uit tegen een onweerstaanbaar scherp tarief.

“Structureel eerlijk deskundig advies over uw mobiliteitsvraagstukken”

Leasemaatschappij en leaseprijzen vergelijken

Voor u is het bijna ondoenlijk om de beste leasemaatschappij te kiezen uit het grote aanbod van leasemaatschappijen. Daarom is Fleetcompass hierin graag uw sparringpartner en adviseur. Wij bestuderen de wirwar van regelingen, voorwaarden en bepalingen. Wij bemiddelen tussen de leasemaatschappijen en kunnen u daarom de beste leaseovereenkomst aanreiken. Daarbij letten wij op alle voorwaarden en lezen ook de kleine lettertjes door, zodat u zeker weet dat u altijd de beste auto lease deal tegen de meest gunstige voorwaarden krijgt. Hierdoor weet u zeker dat u kosten gaat besparen op uw mobiliteitsbeheer.Of dit nu om één leaseauto gaat of om meerdere leaseauto’s tegelijk.

“De beste auto lease deal tegen de meest gunstige voorwaarden”

“De beste auto lease deal tegen de meest gunstige voorwaarden”

Ons unieke inkoopmodel is opgebouwd in samenwerking met een aantal speciaal geselecteerde partners, waaronder een aantal landelijk werkende leasemaatschappijen. Deze leveren uw leaseauto’s onder de contractvoorwaarden van Fleetcompass in plaats van uw huidige contractvoorwaarden. U profiteert al vanaf de eerste auto mee op een inkoopovereenkomst die is gebaseerd op een bedrijf met >100 leaseauto’s!

Een scherp tarief tegen de beste voorwaarden

Iedere te bestellen leaseauto wordt in competitie tussen leasemaatschappijen gebracht. Hierdoor verkrijgt u op elke aanvraag een actuele benchmark en inzicht in het bijbehorende prijsniveau.

Fleetcompass ziet er voor u op toe dat deze tarieven gedurende de looptijd van het contract ook scherp blijven. Dus geen onduidelijke hercalculaties en (eind)afrekeningen.

“Maatwerk ontzorging” Wij nemen het door u gewenste deel van het wagenparkbeheer uit handen.

“Uitvoering van gemaakte afspraken, rapportage en controle”

FLEETSOURCING

Fleetsourcing is een multifunctioneel begrip dat staat voor het managen van mobiliteit en vervoersmiddelen. Fleetsourcing geeft een invulling aan alle facetten van uw zakelijke mobiliteit, waaronder de aanschaf van auto’s en andere vervoersmiddelen, het beheer daarvan, het managen van de individuele mobiliteitsbehoefte van uw medewerkers, het verantwoorden van de exploitatie en het in samenspraak met u richting geven aan toekomstig mobiliteitsbeleid.

fleetcompass

Contact

073-2053500

info@fleetcompass.nl

Voordelen van Fleetsourcing

  • 10-15% besparen op uw mobiliteitsbeheer
  • Geen goedkoper alternatief
  • Transparant
  • Ontzorgen met aandacht voor uw medewerkers