Referentiecase Boemer

Boemer Rental Services Group

Boemer Rental Services Group is Europa’s grootste bedrijf en netwerk voor inrichting van lokale en internationale beurzen, congressen en evenementen op gebied van meubilair, vloeren, licht, beeld en geluid.

”Wij hebben Fleetcompass benaderd om ons niet alleen te ontzorgen maar tevens te helpen om besparingen op de wagenparkkosten te realiseren.
Hier zijn wij zeer tevreden over.“

Jasper Stultiens
CEO

Waarom Boemer Rental Services Group heeft gekozen voor Fleetcompass

Het wagenpark van Boemer, met ongeveer 35 leaseauto’s, is in Nederland verdeeld over meerdere werkmaatschappijen waardoor in het verleden het wagenparkbeheer binnen onze organisatie erg versnipperd was.

Wij hebben Fleetcompass benaderd om ons niet alleen te ontzorgen maar tevens te helpen om besparingen op de wagenparkkosten te realiseren. Hier zijn wij zeer tevreden over. Fleetcompass heeft ons geadviseerd bij het opstellen van een goede up to date autoregeling. Daarnaast hebben zij het complete wagenparkbeheer uit handen genomen, hetgeen ons veel tijd bespaart en efficiencies oplevert.

Doordat Fleetcompass al aan de voorkant de voorwaarden van de diverse leasemaatschappijen gelijk heeft gesteld, hoeven wij bij offertes niet meer op de kleine lettertjes te letten en kunnen daarom echt kiezen voor de beste aanbieding. Daarmee besparen zij fors op onze inkoopkosten.

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)