Referentiecase GAC

Waarom GAC heeft gekozen voor Fleetcompass

Wagenparkbeheer van GAC, 90 auto’s, nam erg veel tijd in beslag.

Daarnaast had de afdeling HRM niet de kennis in huis om een goed wagenparkbeheer te voeren. GAC wilde graag met meer dan één leasemaatschappij samenwerken, maar dat zou nog meer werk betekenen. Eigenlijk komt het erop neer dat we een slimmer en efficiënter wagenparkbeheer wilden gaan voeren met een reductie op de wagenparkkosten.

Ervaring GAC met Fleetcompass

Onze ervaring met Fleetcompass is positief. Fleetcompass heeft een positieve bijdrage geleverd aan het slimmer en efficiënter voeren van het wagenparkbeheer. In drie jaar tijd hebben we een kostenreductie gehaald van ruim 300.000 euro, waarbij de medewerker er niet op achteruit is gegaan. Dit is puur door slimmer inkopen en de leasemaatschappijen scherp houden op de offertes die zij maken.

” Operationeel een zeer sterke club die alle aspecten van het wagenparkbeheer in zijn greep heeft. “

Erik van Driel
GAC Business Solutions

Directeur bij GAC Business Solutions. GAC, een Brabants bedrijf dat bestaat sinds 1983, levert business software aan bedrijven/ondernemers in de middenmarkt.

GAC Business Solutions over Fleetcompass

GAC Business Solutions kwam via het netwerk van zijn algemeen directeur in contact met Wilko de Vogel, die op dat moment net bezig was met het opstarten van het bedrijf Fleetcompass. Onderstaand leest u de ervaringen van Erik van Driel namens GAC Business Solutions met Fleetcompass.

De sterke punten van Fleetcompass is dat zij de autobranche goed kennen. Dit komt omdat Wilko de Vogel jarenlang in de backoffice bij diverse leasemaatschappijen heeft gewerkt. Fleetcompass is voor GAC erg waardevol omdat zij inkoopvoorwaarden bovenop de voorwaarden van de leasemaatschappijen leggen en daardoor goed offertes kunnen vergelijken. Tevens controleren zij voor ons de facturatie, bespreken issues met de leasemaatschappijen, hebben zij snel en efficiënt contact met de leasemaatschappijen, kijken zij offertes na, geven zij advies aan de berijders over de autokeuze en bewaken zij het leasebudget van de medewerker. Daarnaast heeft HRM en de medewerker het voordeel dat zij slechts één aanspreekpunt hebben en niet zelf de contacten met de leasemaatschappijen hoeven te onderhouden.

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)