Vacature

Accountmanager (binnen en buiten) Fulltime, Vught – NL
40 uur per week

Fleetcompass is een onafhankelijke intermediair op het gebied van mobiliteitsbeheer

Fleetcompass regisseert mobiliteitsvraagstukken. Naast het beheren van wagenparken, adviseren wij onze klanten op het gebied van mobiliteit. Wij ontzorgen onze klanten zodat zij zich volledig kunnen focussen op de eigen bedrijfsvoering. Naast advisering over bijvoorbeeld mobiliteits- (auto) regelingen, elektrisch rijden, verduurzaming (CO2), mobiliteitspassen, fietslease en shortlease, kopen wij scherp in en letten daarbij op beste voorwaarden. Ons unieke beheermodel is opgebouwd uit vier belangrijke componenten, waardoor op alle facetten van het wagenparkbeheer optimale grip verzekerd is en maximale besparingen haalbaar zijn. De vier componenten zijn Advies, Inkoop, Beheer & Controle. Wij richten ons op klanten met een wagenpark tussen de 10 en 400 auto’s. Fleetcompass is een snelgroeiende speler binnen de Automotive branche. Wij zijn gevestigd in een prachtige kantoorlocatie in het hartje centrum van Vught.

Taakomschrijving Accountmanager:

Ter versterking van de sales-afdeling, is Fleetcompass op zoek naar een fulltime accountmanager. Het betreft een combinatiefunctie binnen-en buitendienst. In deze leuke veelzijdige functie ondersteun je klanten bij het mobiliteitsbeheer. Je hebt onder andere contact met klanten, leasemaatschappijen en berijders. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande klanten. Je beschikt over goede administratieve en communicatieve vaardigheden. Leasekennis is een must. Je vindt het geen probleem om een dagdeel inhouse te werken bij klanten en je vindt het leuk om klanten te bezoeken. Je brengt adviezen uit over leasing en stelt offertes op.
We verwachten dat de omzet wordt vergroot bij onze bestaande klanten, door klantbezoeken en daarmee kansen te spotten en behoefte te signaleren. Ook wordt verwacht dat je nieuwe klanten acquireert, via netwerken, telefonisch contact, sociale media en internet, ondersteund door een goed CRM pakket

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Vught of binnen een straal van 20 km.

Functie-eisen

HBO werk- en denkniveau
Relevante werkervaring binnen de auto(lease)branche
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Uitstekende kennis van Excel en Word
Je bent flexibel, accuraat en veelzijdig
Telefoon skills
Je bent commercieel
Je werkt zeer secuur en gedreven
Je kunt zelfstandig werken en bent pro-actief

Extra informatie:

Aantal uren: 40 uur
Standplaats: Vught

Wat bieden wij:

Wij bieden een marktconform salaris met bonusregeling. Daarnaast kennen wij een pensioenregeling. Fleetcompass kent een cultuur met een vriendelijke informele werkomgeving waarbij goede verhoudingen centraal staan.

Ben jij de geschikte medewerk(st)er die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en up to date CV met een recente foto naar info@swinkelsms.nl t.a.v. Bas Swinkels. Voor meer informatie kun je hem mobiel bereiken op 06-53703768

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)