Mobiliteitsoplossingen

Wat kan Fleetcompass nog meer voor u betekenen?

Naast de unieke manier om (nieuwe) leaseauto’s te bestellen en te vergelijken, kan Fleetcompass u ook van dienst zijn op de volgende gebieden:

  • MVO advies;
  • Autoregeling;
  • Benchmarken;
  • Openbaar vervoer;
  • Alternatief vervoer (taxis, uber)
  • Tenders;
  • (Interim) wagenparkbeheer.

Wilt u meer weten over de overige diensten van Fleetcompass?

Fleetcompass werkt met een team dat jarenlange ervaring heeft in mobiliteit.

Interim wagenparkbeheer

Onze medewerk(st)ers zijn snel inzetbaar, treden flexibel op en hebben kennis van zaken, waardoor de continuïteit van uw wagenparkbeheer gewaarborgd blijft.

Deskundig personeel is schaars en meestal niet per direct beschikbaar. De interim wagenparkmedewerk(st)ers van Fleetcompass kunnen een uitkomst voor uw bedrijf zijn.

Fleetcompass Offerte Check

Hebt u een leaseofferte ontvangen en weet u niet of u een goede deal heeft?

Het vergelijken van verschillende leaseoffertes is niet altijd makkelijk. Waar staat het tarief voor de meer-minderprijs en wat is een minderdag?

Fleetcompass maakt het u makkelijk!

U stuurt ons uw aanbieding en wij kijken met u mee naar de voorwaarden.

Shortlease

Fleetcompass heeft met meerdere leveranciers afspraken gemaakt over scherpe shortlease prijzen met gunstige voorwaarden.

Nieuwe medewerker in dienst met een tijdelijk contract, of is de levertijd van uw nieuwe leaseauto langer dan verwacht ? Heeft uw medewerker een mobiliteitsbudget?. Dan is shortlease de oplossing.

Elektrisch rijden

Fleetcompass heeft zich gespecialiseerd in advisering op het gebied van elektrisch rijden.

Elektrisch rijden wordt steeds populairder . Je wil medewerkers de mogelijkheid bieden een elektrische leaseauto te kiezen, maar waar moet je rekening mee houden? Hoe pas je de autoregeling aan? Gaat dit mijn bedrijf meer geld kosten? Allemaal vragen waar veel ondernemers nu mee zitten.

Fietslease

Door het faciliteren van een fiets levert u een bijdrage aan een schoner milieu . Uw medewerker is actief wat een vitaliteit stimuleert

Per 1 januari 2020 geldt voor het privégebruik van de leasefiets een vaste bijtelling. De bijtelling voor een leasefiets is 7% van de waarde van de fiets. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om voor een leasefiets te kiezen.

Mobiliteitspas

Het gemak van één mobiliteitsaanbieder en één factuur

Medewerkers gebruik laten maken van meerdere vormen van mobiliteit? Geen gedoe meer met bonnetjes en losse declaraties? Fleetcompass biedt u een oplossing voor alles wat te maken heeft met mobiliteit.

Privé Lease

Privé lease voor uw werknemers

Als werkgever is het ook mogelijk Privé Lease aan te bieden aan medewerkers. Middels een mobiliteitsbudget kan Fleetcompass samen met de medewerker op zoek naar een geschikte privé lease deal.

Mobiliteitsbudget

Is het voor uw organisatie interessant om met mobiliteitsbudgetten te werken?

Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden hun mobiliteit zelf te bepalen, maar wel binnen de door u gestelde kaders? U wilt geen vaste leaseauto’s of medewerkers met eigen (verouderde) auto’s zakelijk op pad sturen.

De Slimme Poolauto van Fleetcompass

Fleetcompass werkt samen met verschillende leveranciers van deelmobiliteit oplossingen. Waaronder leasemaatschappijen maar ook onafhankelijke aanbieders zoals WeGo

Via een app kunt u de beschikbaarheid van uw deelauto’s zien,  een auto reserveren maar ook de auto openen en sluiten via het digitale sleutelmanagement.

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)