Referentiecase BCS HR Software

Onze afdeling HR heeft meer tijd om zich te focussen op hun kerntaken

Door ons wagenpark van circa 100 leaseauto’s te outsourcen bij Fleetcompass heeft onze afdeling HR meer tijd om zich te focussen op hun kerntaken. Doordat we de afgelopen periode flink gegroeid zijn, groeide ook de administratieve last rondom het wagenpark. Fleetcompass heeft dit volledig bij ons weggenomen.

Financiële voordelen en de tijdsbesparing

Naast de financiële voordelen en de tijdsbesparing waarderen onze medewerkers het contact met Fleetcompass. Vanuit kennis en expertise geven ze onze berijders op een prettige wijze advies in de zoektocht naar een passende leaseauto. Fleetcompass helpt ons op meerdere vlakken omtrent mobiliteit, zoals onder andere korte inhuur, voorloop-en leaseauto’s. De periodieke overzichten en adviezen helpen ons het autobeleid goed te monitoren. Wij vinden het erg prettig dat Fleetcompass onafhankelijk opereert en altijd het belang van BCS HR Software voorop heeft staan. Voor ons is mobiliteit letterlijk een zorg minder.

Joep Eijkens, CEO

” Vanuit kennis en expertise geven ze onze berijders op een prettige wijze advies in de zoektocht naar een passende leaseauto. “

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)