Ons Team

Ons team

Fleetcompass werkt met een team dat jarenlange ervaring heeft in mobiliteit.
Alle medewerkers zijn in het bezit van het certificaat VNA-Leasing.

Wilko de Vogel

Eigenaar

Met meer dan 30 jaar ervaring op operationeel gebied bij diverse grote leasemaatschappijen, is hij in staat om invulling te geven aan al uw mobiliteitsvraagstukken.

Jan Swinkels

Eigenaar

Jan Swinkels heeft zijn autolease ervaring opgedaan bij vier van ’s Lands grootste leasemaatschappijen. Altijd in leidinggevende commerciële functies, waar hij zowel kleine, als middelgrote en grote wagenparken beheerde. Vanaf 2006 is Jan zelfstandig ondernemer en investeerder.

Ellen Kok

Office Manager

Ellen heeft bij een grote internationale leasemaatschappij diverse functies bekleed; van verkoop binnendienst tot teamleader en het verzorgen van aanbestedingen. In haar huidige rol als Officemanager kan zij al haar talenten kwijt.

Jordy Steenbergen

Accountmanager

Jordy heeft veel ervaring opgedaan bij Large Accounts bij een grote mobiliteitsbeheerder. Jordy heeft ook in house gewerkt bij grote klanten. In zijn huidige rol als accountmanager adviseert Jordy onze klanten op alle gebieden van mobiliteit en elektrificering.

Hilde van Berkel

Verkoop Binnendienst

Hilde heeft meer dan 10 jaar werkervaring op het commerciële en administratieve vlak. Haar rol als verkoop binnendienst binnen Fleetcompass is haar op het lijf geschreven.

Elise Wijnen

Verkoop binnendienst

Elise heeft ruim 20 jaar ervaring als commerciële binnendienst medewerker.  Zij heeft 15 jaar bij een Europese aanbieder van leasing en activafinancieringen gewerkt en 5 jaar als lease specialist en wagenparkbeheerder in de automotive branche. Met haar ervaring is Elise een goede aanvulling op het Fleetcompass team.

Martijn van Hengel

Verkoop binnendienst

Met ervaring bij een van de grootste dealers van Nederland, is Martijn een waardevolle toevoeging aan het team. Zijn technische kennis kan hij inzetten bij zijn werk en hij kan zijn ambities verder ontwikkelen bij Fleetcompass.

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)