Ons Team

Ons team

Fleetcompass werkt met een team dat jarenlange ervaring heeft in mobiliteit.
Alle medewerkers zijn in het bezit van het certificaat VNA-Leasing.

Wilko de Vogel

Eigenaar

Met meer dan 30 jaar ervaring op operationeel gebied bij diverse grote leasemaatschappijen, is hij in staat om invulling te geven aan al uw mobiliteitsvraagstukken.

Jan Swinkels

Eigenaar

Jan Swinkels heeft zijn autolease ervaring opgedaan bij vier van ’s Lands grootste leasemaatschappijen. Altijd in leidinggevende commerciële functies, waar hij zowel kleine, als middelgrote en grote wagenparken beheerde. Vanaf 2006 is Jan zelfstandig ondernemer en investeerder.

Ellen Kok

Office Manager

Ellen heeft bij een grote internationale leasemaatschappij diverse functies bekleed; van verkoop binnendienst tot teamleader en het verzorgen van aanbestedingen. In haar huidige rol als Officemanager kan zij al haar talenten kwijt.

Bart Giezen

Accountmanager

In zowel binnen- als buitendienstfuncties bij verschillende leasemaatschappijen heeft Bart veel ervaring opgedaan die hij perfect kan gebruiken bij Fleetcompass. Bart is gecertificeerd Elektrische Voertuigen-specialist en vindt het een uitdaging om deze kennis over elektrische mobiliteit om te zetten in een toepasbaar mobiliteitsbeleid.

Hilde van Berkel

Verkoop Binnendienst

Hilde heeft meer dan 10 jaar werkervaring op het commerciële en administratieve vlak. Haar rol als verkoop binnendienst binnen Fleetcompass is haar op het lijf geschreven.

Elise Offermans

Acquisitie and sales support

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)