Referentiecase Claeren

Fleetcompass beheert het groeiende wagenpark van Claeren al meer dan vijf jaar.

Michiel Laarman directeur van Claeren verteld. Autonoom en door overnames is Claeren flink gegroeid de afgelopen jaren en daarmee ook het wagenpark.

Fleetcompass adviseert ons op het gebied van mobiliteit en heeft bijvoorbeeld samen met ons de mobiliteitsregeling van Claeren geüpdatet.

Claeren wil het wagenpark de komende jaren elektrificeren en daarbij speelt Fleetcompass een adviserende rol. Fleetcompass kent de markt en alle leveranciers heel goed en ze hebben ook een EV specialist in huis.

Naast hun adviserende rol en het beheer van ons wagenpark hebben zij de aflopen jaren flink kosten bespaard voor Claeren door het scherpe inkoopbeleid.

Claeren is overgenomen door de Alpina Group en Fleetcompass beheert 250 auto’s voor Alpina Group

Over Claeren.

Claeren is een onafhankelijke toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Claeren telt 90 medewerkers en behoort tot de top 50 advieskantoren in Nederland. Onze jarenlange ervaring met het adviseren op het gebied van risicomanagement, verzekeringen, pensioenen, employee benefits en andere financiële producten en diensten maakt ons tot een specialist in risicobeheer.

We’ve got you covered

Heeft u vragen? Bel ons!

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

(Wij delen uw informatie niet met andere partijen, wij sturen u enkel de nieuwsbrief toe)