Natuurlijk is het reisgedrag sinds Covid 19 veranderd. Medewerkers werken immers ook vaker thuis. Er worden dus minder kilometers gereden. Maar de wereld verandert ook snel door technologische ontwikkelingen. Denk daarbij aan apps voor deelvervoer, maar ook aanbieders zoals Uber en fietslease. Millennials denken in ieder geval zeker anders over het bezit van een voertuig. Deelvervoer is voor hen veel praktischer.

Daarnaast zijn veel bedrijven bezig met de transitie van fossiele brandstof naar elektrisch rijden. De vraag van veel bedrijven is hoe deze transitie opgezet en geïmplementeerd kan worden. En hoe moet deze transitie verwerkt worden in de mobiliteitsregeling?. Heeft na de transitie iedereen dan nog wel een (lease)auto nodig of is het beter om een mobiliteitsbudget af te spreken in combinatie met een mobiliteitskaart? Of wellicht wel een combinatie van dit alles?.

Fleetcompass helpt u met het oplossen van deze mobiliteitsvraagstukken. U kunt ons à la carte inschakelen om dit als project op te pakken. Veel relaties van Fleetcompass kiezen voor totaal mobiliteitsbeheer. U kunt zich dan richten op uw core business.

Neem contact op met Jan Swinkels of één van onze andere medewerkers voor een vrijblijvend gesprek; sales@fleetcompass.nl