Elektrische Autovakantie

Met meer dan 200.000 elektrische auto’s in Nederland neemt de vraag naar een stedentrip of vakantie met de elektrische auto toe. Dat blijkt uit het onderzoek en de infographic van ElektrischeAutovakanties.nl.

Eind 2019 was er een absolute run op het zakelijk rijden van een elektrische auto. Diverse modellen waren zeer populair voor de zakelijke lease van een elektrische auto. De Tesla Model 3 was het ruime afstand de populairste leaseauto.

Met meer en meer leaserijders die een elektrische auto rijden, neemt de vraag naar autovakanties en trips met deze auto ook toe. Vragen waar leaserijders antwoord op zoeken zijn bijvoorbeeld: ‘Waar moet ik aan denken bij een vakantie met mijn elektrische auto?’ en ‘Waar kan ik mijn auto onderweg langs de vakantieroute opladen?’.

Gaat 2020 de doorbraak worden?

Diverse autoproducenten hebben in 2020 een release van een elektrische auto gepland staan. Om die reden is de verwachting dat 2020 een kantelpunt kan worden in het gebruik en het aantal vakanties met de elektrische auto. Niemand heeft een glazen bol, echter de toenemende vraag is duidelijk.

Heeft u vragen over elektrisch rijden of interesse om een elektrische auto te leasen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

In samenwerking met: www.elektrischeautovakanties.nl